5 Mayıs 2018 Cumartesi

BİP SÜRPRİZ NOKTA KAMPANYASI HİLESİ HERKES YAPSIN ARTIK!!!

  Hiç yorum yok

BİP SÜRPRİZ NOKTA KAMPANYASI HİLESİ HERKES YAPSIN ARTIK!!!




Türkcell Bedava İnternet
Türkcell Sürpriz Nokta


Merhaba arkadaşlar;ben TİLKİ.Bugün sizlere Bip sürpriz nokta hilesini kesin bir şekilde herkes nasıl yapabilir,onu göstereceğim.Öncelikle şunu söylemeliyim ki videomu izlemeden direkt bu makaleyi okumayın.
Gençler öncelikle BİP in play storede bulunan versiyonunda hile yapılmıyor.Turkcell bu açığı fark ettiği için BİP e güncelleme getirmişti.Ve bu yüzden çoğunuz bu hileyi yaparken bazı hatalarla karşılaştınız.Bundan sonra bu hataların hiçbiri ile karşılaşmayacaksınız.

Benim aşağıda vermiş olduğum linkten BİP in hile yapabileceğimiz versiyonunu telefonunuza indirip kuruyorsunuz.Sonra giris yapıyorsunuz.BİP keşfet bölümünden SÜRPRİZ NOKTA ya gelin,oyna butonuna basın açılan harita uzerinden hediyenin bulunduğu belirlediginiz bölgeyi kafanızda konum olarak tutun.

Sonra aşağıdan çalışan FAKE GPS uygulamamızı telefonunuza indirip kurun.Ve açıp biraz önce hediyenin bulunduğu aklınızda tuttuğunuz bolgeyi arama kısmına yazın.Ve konumunuzu o bolgeye ayarlayın.

En son arak BİP e tekrar geldiğinizde,konumunuz hediyenin bulunduğu bölgede gözükecektir.KAZAN butonuna basıp hediyenizi alacaksınız.
GÜLE GÜLE KULLANIN
SAYGILARIMLA #TİLKİ
FOX HACKER


Not ;  sahte konumu ilk açtığınızda sizden sahte konum için izin isteyecektir telefon hakkında iyi girip derleme numarasına 7 defa tıkladıktan sonra geliştirici seçenekler açılacaktır geliştirici seçenekler den sahte konum ve uygulamasını seçin düzelecektir.


Sürpriz Nokta Resimleri ; 




Toplam 30 noktadan yararlanabilirsiniz.



uygulamayı indirmek için yapmanız gereken tek şey aşağıda bulunan bağlantıları tıklayarak gelen sekmede 5 saniye bekledikten sonra sağ üst kısmında çıkan reklamı geç butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.





 Bip  ( ÇALIŞAN VERSİYONU) ;





Fake Gps ( ÇALIŞAN VERSİYONU) ;


UMARIM ARTIK HERKES YAPAR
TİLKİ...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.