30 Ocak 2019 Çarşamba

COUNTER STRİKE V1.6 FULL APK – ANDROİD İÇİN COUNTER STRİKE

  Hiç yorum yok

COUNTER STRİKE V1.6 FULL APK – ANDROİD İÇİN COUNTER STRİKE



Counter Strike v1.6 FULL APK, FPS, aksiyon ve mücadele tarzını seven hocalarımın bilgisayarlarından eksik etmediği oyunlardan birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız silahlı karakter ile bulunduğunuz harita içinde rakiplerinizle mücadele etmek ve birinci olmaya çalışmaktır. Counter Strike bildiğiniz üzere bilgisayarlar için yapılmış bir oyun, Flying With Gauss firması Android cihazlarımızda oynayabilmemiz için bir nevi emülatör uygulaması hazırlamıştır.
Bitmek bilmeyen mücadeleler, gerçek Counter Strike heyecanı, onlarca silah, tek botlara karşı veya çok oyunculu desteği ve dahası sizleri bekliyor. Daha önce sitede paylaştığım bir oyundu ancak hem APK hemde Counter Strike dosyalarını yenileme gereksinimi duydum bu yüzden yeniden güncel dosyalar ile paylaşıyorum. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Counter Strike henüz resmi olarak Android cihazlar için yoktur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER




                     cs16client-androidoyunclub.apk


xash3d-androidoyunclub.apk


cs16xash-androidoyunclub.rar



KURULUMU

CS16Client APK dosyamızı indirip kuralım.
Xash3D FWGS dosyamızı indirip kuralım.
Counter Strike 1.6 dosyamızı indirip rardan çıkaralım “xash” ve klasörünü cihazın dosyalarım kısmındaki ilk yere yani ana dizinine atalım.
Ana dizin : Android, Download, DCIM klasörlerinin bulunduğu yerdir.
Xash3D FWGS uygulamasını açın SEÇ butonu basın, xash klasörü ikonlu şekilde görünecektir ona dokunup SET CURRENT FOLDER butonuna basın.
Xash3D FWGS uygulaması üzerinden sağ alt köşede Xash3D BAŞLATderseniz Half Life açılır.
CS16Client uygulamasını açıp CS16-Client BAŞLAT butonu basarsanız Counter Strike 1.6 açılır.
BOT paketi, popüler haritalar Counter Strike dosyaları içine eklenmiştir, ekstra bir şey yapmanız gerekmez. (oyun içindeki bot menü butonu ile ekleyebilirsiniz)
Counter Strike 1.6 dosyaları, direk STEAM üzerinden gelenlerdir, SAF yani oynama yapılmamıştır.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.
BUTON SORUNU : oyun ana ekranından configuration kısmına girin, oradan touch son olarak da touch options menüsüne girin açılan kısımda listeden phone_ahsim seçip altta bulunan Active butonu basın, done diyerek çıkın ve oyuna girin, butonlar konu içindeki resimler gibi olacaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.