7 Ocak 2019 Pazartesi

Turkcell Emocan Çocuk Uygulaması Aylık 5 GB Hediye internet

  Hiç yorum yok

Turkcell Emocan Çocuk Uygulaması Aylık 5 GB Hediye İnternet





Turkcell’den yine bedava interne tkazandıran Uygulama hizmeti. Abonelerine uygulamaları aracılığı ile hediye veren GSM operatörü yeni kampanyasıyla da Emocan Çocuk Uygulaması ile 5 GB bedava internet hakkını müşterilerine hediye ediyor. Emocan Çocuk Uygulamasıyla çocuğunuzla telefonda harcamış olduğu süre pazarlığına son. Uygulamayı hemen yükleyin, abone olun, siz süre ve içerikleri ayarlayın, çocuğunuz Emocanlarla istediği gibi eğlensin. Denemesi ücretsiz, uygulama içi aylık 5GB internet hediye.
Bütün uygulamalarda kullanabileceğiniz internet hediyeleri için Turkcell Bedava internet kategorisinde yer almakta olan kampanyaları kullanabilirsiniz.

Emocan Çocuk Uygulaması

Bu uygulamayı uygulama marketlerinden ücretsiz yükleyebilirsiniz. Uygulama hem Android hemde IOS işletim sistemi ile uyumlu cihazlarda yüklenip kullanılabilir. Aşağıda uyumlu cihaz listesi yer almaktadır. Uygulama önce Android’de çıkacak, Apple marketlerde Apple’ın onay süreçlerine istinaden yer alacaktır.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirim ?



IOS ve Android işletim sistemli cihazınızdan EMOCAN COCUK UYGULAMASInı yükleyen aktif Turkcell aboneleri faydalanabilirler. Kampanya ile verilen aylık 5GB hediye har ay tanımlanır ve kullanılmayan internet hakkı dönem sonunda silinir. Haklarınızın %80’ini kullandığınızda ve faydanız bitince SMS ile bilgilendirme yapılır.

Kampanya Nasıl İptal Edilir ?

Aldığınız hizmeti iptal etmek için IPTAL EMOCAN COCUK yazıp 2200’a göndermeniz yeterlidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.